Servicii de promovare online

Promovarea online prinde o cotă tot mai mare din piaţa de publicitate din R. Moldova. Companiile îşi direcţionează bugetele pentru publicitatea în internet, observînd-se o scădere în ultimii ani a bugetelor pentru canalele tradiţionale de promovare precum ar fi: TV, radio, OOH, presa scrisă. Te întrebi de ce? Promovarea în internet este mult mai eficientă datorită tendinţelor de digitalizare a populaţiei (majoritatea oamenilor utilizează un PC, laptop, smartphone), a costurilor reduse de publicitate dar şi a posibilităţii de a targeta exact auditoriul ţintă. Mai jos vei găsi serviciile de promovare online pe care le prestăm.

Marketing Digital Moldova

Digital Marketing

Domeniul Digital Marketing este foarte complex şi cuprinde totalitatea formelor de comunicare şi promovare a unui brand prin canalele digitale. Accesează butonul pentru mai multe detalii.

SERVICII DIGITAL MARKETING
Servicii creare site web Moldova

Creare site web

Creăm site-uri web optimizate pentru motoarele de căutare. Elaborăm site-uri informative, corporative, site-uri de tip internet magazin/e-commerce. Click mai jos pentru detalii.

SERVICII CREARE SITE WEB
optimizare-seo

Optimizare SEO

Optimizarea SEO este o ramură a promovării online şi constituie totalitatea tehnicilor de îmbunătăţire a unui site web cu scopul de atrage trafic calitativ. Click mai jos pentru detalii.

SERVICII OPTIMIZARE SEO
Servicii promovare Google

SEARCH ENGINE MARKETING

Search Engine Marketing din engleză înseamnă promovarea în motoarele de căutare. Este o metodă de promovare online rapidă şi eficientă de atragere a traficului către site folosind publicitatea plătită în Google.

SERVICII PROMOVARE ÎN GOOGLE
Promovare pe retelele de socializare

SOCIAL MEDIA MARKETING

Social Media Marketing este o metodă de promovare online folosind canalele social media: rețele de socializare (Facebook, Google+, Twitter, YouTube), social bookmarking/news (digg.com, reddit.com) etc.

SERVICII PROMOVARE ÎN FACEBOOK
Servicii content marketing

Content Marketing

Content marketingul este o metodă de promovare online care constă în crearea și distribuirea conținutului relevant și valoros prin atragerea și reținerea clienților unui site web cu scopul de a efectua o acțiune/vînzare.

SERVICII CONTENT MARKETING
consultanta-marketing-online

CONSULTANŢĂ ÎN MARKETING ONLINE

Oferim consultanță cu privire la metodele de promovare online, te putem ajuta să construiești o strategie de  marketing online eficientă anume pentru acerea ta. Click mai jos pentru detalii.

SERVICII CONSULTANŢĂ ÎN MARKETING ONLINE
Servicii creare sisteme de management

CREARE SISTEME DE MANAGEMENT (CRM/ERP)

Sistemele de Management (CRM/ERP) sunt elemente indispensabile în gestionarea unei afaceri deoarece ne ajută la sitematizarea și eficientizarea proceselor de lucru.

SERVICII CREARE SISTEME DE MANAGEMENT
Servicii web usability site

WEB USABILITY

Termenul de Web Usability ( din eng. uzabiliatea unui site web)- reprezintă ușurința interacționării utilizatorii cu un site web cuprinzând aspecte ca: design, funcționalitate, intuitiviate și copywriting. Click mai jos pentru detalii.

SERVICII WEB USABILITY
The homeworkhelper.net verse actually reads, for the love of money is the root of all evil.

1