Povestea Brandului MDIGITAL

MDigital-agentia-marketing-digital-n1

Brandul MDigital a fost inițiat în noiembrie 2013 de către Victor Cernomorcenco și Alexandru Ursu. Însăși lansarea acestuia a avut loc la data de 20 decembrie a aceluiași an. Motivarea și scopul MDigital a fost și este oferirea serviciilor de calitate în domeniul marketingului digital pe piața Republicii Moldova. Accentul iniațial a fost pus pe crearea site-urilor web optimizate (SEO) din start pentru motoarele de căutare cît și implementarea strategiilor complexe de promovare online.

 

Misiunea noastra este de a ajuta afacerile clienților noștri să crească financiar prin sporirea vizibilității în mediul online, prin atragerea clienților noi folosind metode de promovare de lungă durată.

 

"Ne-am propus să devenim agenția de Marketing Digital N1 din Moldova"

 

Chiar de la început acest brand a fost creat pentru a avea succes, am infiltrat în logotipul nostru literile inițiale ale companiei și cifra 1.

 

MD – reprezintă Marketing Digital, dar în același timp MD reprezintă Moldova, iar cifra 1 arată poziția acestui brand.

 

La fel ca și multe alte companii am avut dea lungul timpului urcușuri și coborîșuri. Dar cel mai important fapt pe care vreau să îl menționez, că în această perioadă am avut plăcerea să întîlnesc oameni buni, speciliști din diferite domenii cu care am conlucrat și conlucrăm asupra diferitor proiecte: www.santehmaster.md (Andrei Dimcioglo),www.farmaciafamiliei.md (Andrei Uncu), www.maicom.md (Nadejda Pruteanu), www.termika.md (Igor Pintea),www.profsystem.md (Natalia Gudima), www.ciofilm.md (Sergiu Ciorescu), www.masterprodaj.md (Veaceslav Bogdanov), MetalArt (Alexandru) etc.

 

Brandul MDigital crește împreună cu succesul acestor companii.

 

MDigital – Agenția de Marketing Digital Numărul 1 din Moldova!

1