ANUNȚĂM LANSAREA PROIECTULUI MDIGITAL!

Logo MDigital Moldova

Suntem mândri că am reușit să lansăm pagina web MDigital – un proiect ambițios prin care ne propunem să prestăm servicii de promovare online. MDigital garantează calitate, design și conținut unical!

 

MDigital este o agenție full service de marketing online. Scopul nostru este de a crea site-uri web care din start vor fi optimizate pentru motoarele de căutare. Plus la toate, vom oferi tehnici și strategii de promovare astfel încât fiecare proiect realizat de noi să se bucure de o prezență majoră în mediul online.

MDigital - Agenția de marketing digital numărul 1 din Moldova

Prin intermediul blog-ului vom oferi infomație utilă despre tot ce ține de marketingul digital. Vom oferi detalii referitor la elaborarea website-urilor, pași de optimizare SEO, cerințe față de web usability, modalități de promovare în Social Media/News/Bookmarking etc.

 

Ne asumăm angajamentul să plasăm pe blog câte 1-2 articole pe săptămână. Vom prezenta doar detalii concrete referitor la fiecare subiect în parte ce ține de promovarea online. De asemenea, vom încerca să respectăm o coerență a liniilor de subiect astfel încât informația oferită să poată fi citită asemeni unui ghid.


In thesis help online this case, your correct answer would be, b.

1